// Hvem er vi

Kommuniklame er et professionelt kommunikationsbureau med kompetencer til at varetage store, såvel som små, kommunikationsopgaver.

Kommuniklame blev startet i 2010 af grafisk designer Lars Nielsen, der har over 20 års brancheerfaring. Han har blandt andet arbejdet for et af verdens stærkeste brands, Bang og Olufsen. Derudover har Lars designet emballager til film- og musikindustrien samt udviklet visuelle identiteter til forskellige små og mellemstore virksomheder. Lars har fx erfaring med at udvikle produktdesigns, annoncer, logoer og messestande.

Iza Mikkelsen er international kommunikationskonsulent med en lang erfaring fra blandt andre Bang & Olufsen, og en lang række større og mindre virksomheder. Hun er  erfaren skribent, kommunikationsrådgiver, men har også stor erfaring som sparringspartner på store og små events. Iza har stort kendskab til international kommunikation, PR, marketing og uddannelse, og kan hjælpe med både store og små kommunikationsopgaver.

Og det løse. Vi har desuden et kompetent netværk af webprogrammører, fotografer, skiltefirmaer og oversættere, som vi trækker på, når opgaven kræver det.