Hvem er vi

Kommuniklame er et professionelt kommunikationsbureau med kompetencer til at varetage store, såvel som små, kommunikationsopgaver.

Kommuniklame blev startet i 2010 af grafisk designer Lars Nielsen, der har mere end 20 års brancheerfaring. Han har blandt andet arbejdet for et af verdens stærkeste brands, Bang og Olufsen. Derudover har Lars designet emballager til film- og musikindustrien samt udviklet visuelle identiteter til forskellige små og mellemstore virksomheder. Lars har fx erfaring med at udvikle produktdesigns, annoncer, logoer og messestande.

I 2017 kom Iza Mikkelsen ind i samarbejdet som tekstforfatter og kommunikationsrådgiver. Iza kommer fra en stilling som international kommunikationskonsulent hos Bang & Olufsen, og med mere end 25 års erfaring fra en række større og mindre internationale virksomheder. Hun er  erfaren skribent med indsigt i mange tekniske fagområder, og yder sparring for at identificere den mest optimale kommunikative tilgang for enhver type virksomhed. Iza har stort kendskab til international kommunikation, PR, marketing, sociale medier, hjemmesider og uddannelse, og kan hjælpe med både store og små kommunikationsopgaver.

Og det løse. Vi har desuden et kompetent netværk af webprogrammører, fotografer, skiltefirmaer og oversættere, som vi trækker på, når opgaven kræver det. Vi sætter teamet efter opgaven.

Avisannoncering, sociale medier, nyhedsbreve, online-kommunikation, skiltning, PR, online-annoncering… Mulighederne er mange, men hvad ønsker I at fortælle og til hvem? Vi kan sørge for at I får værdi af jeres kommunikation, uanset hvor den skal foregå.